torsdag 2 april 2015

Påskfirande

Idag var det dags för vår årliga påsklunch.

Till förmiddagsfikat blev det cheesecake som Britt-Marie hade gjort tidigare.

Efteråt blev det arbete vid köksbordet.

Här har det skurits champinjoner till stuvningen.


 Gurkan till salladen skulle delas och skäras, det var mycket jobb.

Influensan har troligen slagit till igen så han fick vila i soffan.

Här blir salladen i lagom storlek

Det vispas stuvning.
 
Sen dukades det med gula servetter

 Påsklunchen bestod bl.a av Janssons frestelse, potatis, sallad, korv, köttbullar, inlagda sill i många burkar, gravad lax, omelett med champinjonstuvning, brynt sill.
Allt smakade mycket gott.

Efteråt räckte det med kaffe och lite påskgodis.

 
Alla verkade nöjda och mätta.

 
 
Vi önskar alla en Glad Påsk!