måndag 7 mars 2011

Kakbak

Idag har vi bakat Kokostoscakaka.


KOKOSTOSCAKAKOR

Botten:
4 ägg
4 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
5 msk kakao
150 g margarin

Toscasmet:
4 dl kokosflingor
2 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1½ dl matlagningsgrädde
50 g margarin

Häll smeten i en långbanna
Grädda den halvfärdig i 10 min 200 grader
Blanda under tiden ingredienserna till
toscasmeten i en kastrull. Låt allt koka
samman 5 minuter. Bred ut toscasmeten på 
kakbotten och grädda den ytterligare 10 minuter.

Lycka till!

1 kommentar:

Sonja Lundström sa...

Supergoda!
Tack för receptet. Idag tänker jag bjuda hembygdsföreningens årsmötes-deltagare på denna smaskighet!

Sonja Lundström =)